Sjokoladenoter

Råvarer

Vi er alltid på utkikk etter lokale samarbeidspartnere som tilbyr ferske råvarer.

Litt om råvarene vi bruker:

Sjokolade

Vi bruker sjokolade fra Valrhona.

Valrhona har produsert sjokolade helt siden 1922 i den lille byen Tain L’ Hermitage utenfor Lyon i Frankrike. Med fokus på bærekraftig produksjon i alle ledd er Valrhona den største produsenten av kvalitetssjokolade i verden.

  • Valrhona er B Corp sertifisert, noe som blant annet betyr at de har egne kakaoplantasjer hvor hver kakaobønne er sporbar fra dyrker til kunde.
  • De garanterer at arbeiderne får en lønn de kan leve av og at de ikke blir utnyttet.
user supplied image
user supplied image

Bær

user supplied image
user supplied image

Nå er sommeren på hell og frysen er full av lokale bær som kommer til å dukke opp i konfekten utover høsten!

Vi har:

Solbær fra Søre Bøe i Vang, solmodne økologiske bær av høyeste kvalitet!

Bringebær fra Nordsinni Bær på Dokka, store og saftige!

Kirsebær fra Landsrud i Vestre Slidre

Rabarbra fra egen hage på Vennis

Hylleblomst fra egen hage på Vennis

Rips fra egen hage på Vennis

Multer plukket i Aurdalsområdet

Jordbær fra Biri bær

Fruktpuréer

Vi bruker fruktpuréer fra Capfruit som holder til i Frankrike, hvor de prosseserer frukt, for så å fryse den. Inneholder kun frukt og for noen få puréer 10% sukker, ingen konserveringsmidler.


Det vil etter hvert komme flere produsenter her, ettersom det nærmer seg sommer, med større tilgang på ferske råvarer.